Valdresskigard logo mobil

Om Valdresskigard

Navnet Valdresskigard ble fram til 1996 benyttet i et markedsføringssamarbeid mellom flere mindre skigardprodusenter i Valdres. I 1996 ble firmaet Valdresskigard etablert. Etterhvert har produktutvalget økt, og omfatter flere typer gjerder og porter. Firmaet har i dag tilholdssted på Leirskogen i Sør-Aurdal kommune. Her har vi våre produksjonslokaler, lager og kontor.

Vi produserer skigard på gamlemåten med staur av seinvokst gran, behandlet furu, kløyvde skier og vierbinding forsterka med ståltråd. I tillegg kan vi tilby porter, grinder, portaler, benker og bord, andre tregjerder og ved. Vi utfører også mindre snekkeroppdrag. Ønsker du å gjøre jobben selv, kan du kjøpe skigardsmaterialer, portstolper m.m. av oss.

Valdresskigard leverer skigard over det meste av Sør- Norge, med hovedvekt på Valdres og større hytteområder på Østlandet. Vi har lang erfaring som skigardsleverandør, og er per i dag ledende innenfor skigard i landet.

Leirskogvegen 735, 2930 Bagn
envelopephone-handsetmap-markercrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram